checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
17 oktober 2023

Top 5 all-inclusive resorts Jamaica

Natuurlijke schoonheid, bruisende cultuur en ongerepte stranden: dat is wat Jamaica te bieden heeft. Als je een vakantie wilt waar je niet hoeft na te denken over extra kosten, zijn all-inclusive plekken precies wat je zoekt. In deze blog nemen we je mee op een reis naar het Caribische paradijs en laten we de top 5 all-inclusive accommodaties in Jamaica zien. Van weelderige resorts tot romantische toevluchtsoorden, hier zijn enkele van de beste opties voor je droomvakantie op dit eiland.

Riu Palace Tropical Bay

Het Riu Palace Tropical Bay in Negril staat bekend om zijn luxueuze faciliteiten en ongerepte stranden. Dit 5-sterrenresort biedt een scala aan restaurants, bars, zwembaden en activiteiten. Gasten kunnen genieten van themarestaurants met diverse keukens, live-entertainment en watersporten op het kristalheldere water van de Caribische Zee. De elegante kamers en suites bieden comfort en stijl, en het vriendelijke personeel staat klaar om je elke wens te vervullen.

Sandy Haven Resort

Sandy Haven Resort, ook gelegen in Negril, biedt een intieme en romantische sfeer voor stellen die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie. Dit boetiekresort beschikt over prachtig ingerichte kamers en suites, een privéstrand, een uitstekend restaurant en een eigen spa. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rust en schoonheid van Jamaica.

Iberostar Grand Rose Hall

Het Iberostar Grand Rose Hall in Montego Bay is een exclusieve bestemming voor volwassenen die op zoek zijn naar luxe en verfijning. Dit prachtige resort biedt hoogwaardige service, gastronomische restaurants, een 18-holes golfbaan en een uitgebreid spa- en wellnesscentrum. De kamers en suites zijn ruim en elegant ingericht, en het resort zelf straalt een ontspannen en weelderige sfeer uit.

Secrets Wild Orchid

Het Secrets Wild Orchid Resort in Montego Bay is een ander adults-only resort dat bekend staat om zijn romantische ambiance. Hier vind je weelderige tuinen, prachtige zwembaden en toegang tot een privéstrand. Met onbeperkte premium drankjes, gastronomische diners en verschillende activiteiten zoals duiken en yoga, kun je hier optimaal ontspannen en genieten.

Riu Ocho Rios

Het Riu Ocho Rios Resort ligt aan de noordkust van Jamaica en biedt een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. Dit gezinsvriendelijke resort heeft voor ieder wat wils, met zwembaden, een waterpark voor kinderen en een verscheidenheid aan restaurants. Het biedt ook tal van watersportmogelijkheden en avondentertainment voor het hele gezin.

Of je nu op zoek bent naar een romantische vakantie voor twee of een gezinsvriendelijke reis, Jamaica heeft een all-inclusive accommodatie die aan je wensen voldoet. Deze top 5 resorts bieden luxe, comfort en een onvergetelijke ervaring in het hart van de Caraïben. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen en genieten van je droomvakantie in caribische sferen.