Wij kunnen inderdaad hotels zonder vluchten boeken indien beschikbaar. Via ons aanvraagformulier kun je dit gemakkelijk aangeven.

Via Jamaica is het zeker mogelijk om een auto bij te boeken. Dit kan uiteraard ook na de boeking. Voor de juiste prijzen en informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Een reis kan uiteraard via de website worden ingeboekt. Mocht je nog vragen hebben, of niet beschikken over iDeal, dan kunnen wij de reis telefonisch of per mail boeken. In dat geval maken wij na de boeking een factuur op die wij per mail zullen versturen. Naar aanleiding van de factuur kan je de betaling per bankoverschrijving naar ons overmaken. De betaalgegevens komen op de factuur te staan.

Een pakketreis kunnen wij buiten 6 weken voor vertrek tot de volgende dag 15:00 uur vrijblijvend in optie houden. In overleg met de uitvoerende touroperator kan er gekeken worden naar een verlenging van de optie. In dat geval passen wij de optietermijn op je factuur aan.

Dit houdt in dat er in eerste instantie geen kamers of plaatsen in het vliegtuig meer vrij zijn via de touroperator die de reis aanbiedt. Zodra wij de reis toch kunnen boeken gaat de touroperator voor je na of er nog kamers of plaatsen in het vliegtuig te krijgen zijn. Er wordt direct contact opgenomen met het hotel voor je om na te gaan of het mogelijk is om in het hotel te verblijven. Mocht dit niet het geval zijn kan de reis kosteloos geannuleerd worden. Is de geboekte reis wel beschikbaar, dan is de reis uiteraard direct definitief.

Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen met ons en de wijziging door te geven. Nadat de wijziging telefonisch of per mail is ontvangen gaan wij de juiste kosten navragen. De actuele wijzigingskosten zullen wij per mail toesturen. Voordat de wijziging doorgevoerd wordt dienen wij eerst een akkoord per mail te ontvangen.

Zodra je een boeking maakt via onze website kun je de reis als direct definitief beschouwen. Bij een touroperator boeking kunnen er in de meeste gevallen nog wijzigingen worden aangebracht op de dag van boeking. Zodra je een samengestelde reis boekt is deze reis direct definitief.

Wij kunnen inderdaad hotels zonder vluchten boeken indien beschikbaar. Door ons grote aanbod aan leveranciers is het mogelijk om vrijwel ieder hotel aan te bieden.

Wij ontvangen de reispapieren ongeveer een week voor vertrek. Zodra ze binnen zijn en gecontroleerd zullen wij ze per mail naar je toesturen. 

Het is inderdaad mogelijk om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan tijdens het boeken op de website of na het boeken van de reis. Een annuleringsverzekering kan tot uiterlijk een week na boeking worden afgesloten. Mocht je de verzekering later afsluiten, dan is er automatisch een andere dekking van toepassing. De reisverzekering kan voor aanvang van de reis worden bijgeboekt. Natuurlijk kan je altijd contact opnemen zodat wij de juiste informatie kunnen opvragen!