Er zijn een aantal inentingen die worden aanbevolen indien u op vakantie gaat naar Jamaica. Via de GGD en Vaccinatiesopreis kunt u het meest actuele advies terugvinden.

Als je op vakantie gaat naar Jamaica is een gewoon paspoort voldoende, tenzij je van plan bent om langer dan drie maanden te blijven. Het is wel belangrijk dat je paspoort zes maanden langer geldig is dan de duur van je verblijf.

Het meenemen van een huisdier in het vliegtuig is toegestaan, echter zitten hier wel bepaalde voorwaarden aan vast. Relatief kleine huisdieren mogen mee in de cabine van het vliegtuig, bij grotere huisdieren dient je huisdier in een kennel in het ruim te worden vervoerd. De voorwaarden verschillen per luchtvaartmaatschappij. Ook verschilt het per hotel of huisdieren worden toegestaan of niet. Mail of bel ons als je verdere informatie hierover wilt.

Kan de reis niet doorgaan of heb je vakantiedagen gemist? Is er schade ontstaan tijdens de reis en is er een verzekering afgesloten via ons? Neem dan telefonisch contact op.