De transfer is bij iedere pakketreis inbegrepen, tenzij anders vermeld. Uiteraard mag er altijd contact met ons worden opgenomen zodra je twijfelt.

Vanaf 1 april 2014 gelden er nieuwe regels met betrekking tot het meenemen van ruimbagage. In de meeste gevallen kun je ruimbagage alleen tegen kosten meenemen. Dit bedrag verschilt per luchtvaartmaatschappij.

Over het algemeen gelden de volgende regels met betrekking tot bagage:

Het kan voorkomen dat er tijdens de heen- en/of terugvlucht een tussenlanding gemaakt zal worden. Een chartervlucht heeft het recht om vluchtgegevens te allen tijden te wijzigen. Hierdoor kan het voorkomen dat je een reis zonder tussenlanding boekt en de reis uitgevoerd zal worden met tussenlanding of andersom.

Het online inchecken is niet via iedere luchtvaartmaatschappij mogelijk. Kijk voor de aanvullende informatie op hun website.

Een stoelreservering kan via de website van de luchtvaartmaatschappij worden gemaakt. Je dient het reserveringsnummer van de uitvoerende touroperator in te vullen samen met de naam van de hoofdboeker en de vertrekdatum. Iedere luchtvaartmaatschappij heeft een eigen tijdsbestek waarin de stoelen gereserveerd kunnen worden.

De chartervluchten worden ingezet om iedereen naar de vakantiebestemming te brengen. De vluchten worden niet volgens een vast schema uitgevoerd. Hierdoor kan een vluchtwijziging op de reis van toepassing zijn. Lijndienstvluchten hebben een vast tijdsschema waar zij zich aan dienen te houden. Het kan voorkomen dat de tijden iets wijzigen.