checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
19 maart 2024

Ontdek het nieuwe 5-sterren Hotel Riu Palace Aquarelle in Falmouth, Jamaica

De betoverende kust van Falmouth, Jamaica, wordt verrijkt met de toevoeging van het gloednieuwe 5-sterren hotel, Hotel Riu Palace Aquarelle. Dit prachtige resort, met haar uitgebreide 24-uurs All-Inclusive service, belooft gasten een onbezorgde vakantie aan zee.

Luxe voorzieningen
Met meer dan 700 kamers, elk uitgerust met moderne voorzieningen, garandeert Hotel Riu Palace Aquarelle een comfortabel verblijf voor haar gasten. Het hotel beschikt over vier buitenzwembaden, een apart kinderbad en het geliefde Splash Water World waterpark, waardoor gasten van alle leeftijden kunnen genieten van verfrissend waterplezier.

Culinaire verwennerij
De diverse restaurants van het hotel bieden gasten een smaakvolle culinaire ervaring, variërend van uitgebreide buffetten tot verfijnde à la carte diners met internationale keukens zoals fusion, Italiaans, Japans en steakhouse.

Avontuurlijke activiteiten
Naast ontspanning biedt Hotel Riu Palace Aquarelle ook een scala aan avontuurlijke activiteiten, waaronder excursies naar nabijgelegen bezienswaardigheden, watersporten en het verkennen van de adembenemende natuurlijke schoonheid van Jamaica.

Een bestemming voor iedereen
Of het nu gaat om gezinnen, koppels of vriendengroepen, Hotel Riu Palace Aquarelle belooft een onvergetelijke ervaring te bieden voor elke reiziger die op zoek is naar luxe en comfort in het hart van het Caribisch gebied.